Signálácký stánek se zde v Krakově nachází přímo na nádvoří opatství - v Českém národním centru a to hned vedle kavárny Samaritán, takže je velmi dobře dostupný a hojně navštěvovaný. 

Nejdokonalejší vychytávkou je zde veliká nabíjecí stěna, kde se může v jeden moment nabíjet až 90 elektronických zařízení. Protože na školách, kde je mnoho účastníků ubytováno, je maximálně jedna zásuvka na celou třídu/tělocvičnu, tak se tento nabíjecí point opravdu hodí. Na fotografii můžete vidět, jak vypadá tato - v tuto chvíli poloprázdná - stěna. A představte si, když jsou všechny zásuvky plné (což jsou skoro pořád)!

Neustále si tu někdo kupuje nebo minimálně prohlíží různé upomínkové předměty a hlavně sem účastníci chodí kontrolovat maily, brouzdat po facebooku a registrovat/autorizovat se na signály, což nabízí osm notebooků a dva tablety s připojením na internet, které jsou zcela zdarma k dispozici.

Nově autorizovaných prý je kolem padesáti, prodaných brýlý podobný počet, triček je mezi účastníky nově kolem stovky a nabitých telefonů za tyto dny je opravdu nespočet. 

Stánek tedy jede na plné obrátky, účstníkům SDM zpříjemňuje dny a dneska využívá poslední den svého stání v Českém centru, neboť zítra se vešekeré lidstvo z celého světa shromáždí na place Misericordiae, kde Světové dny mládeže vyvrcholí, v sobotu proběhne vigilie a v neděli mše svatá se svatým otcem Františkem.