Přinášíme nejčerstvější zprávy ze světového setkání mládeže z Krakova!
Píšou členové týmu ze stánku.

 

Od minulého týdne jsme zde v Krakově, kde jsme pomáhali připravovat České národní centrum. Celou dobu nás provázelo krásné počasí a tak nám šlo chystání od ruky. Jakmile nám postavili stan, vrhli jsme se do zdobení a zvelebování. Největším oříškem pro nás bylo (po elektřině) wifi připojení. Ze začátku to vypadalo, že se nám wifi nepodaří ani zprovoznit, ale díky skvělému týmu sekce pro mládež, který spolupracuje s místními, jsme obdrželi svou vlastní wifi, která vám bude sloužit po celou dobu světových dní mládeže.

 V neděli jsme měli všechno hotovo a připraveno na váš příjezd, takže jsme ještě vyrazili na pouť do Lagiewnik do Sanktuaria sv. Jana Pavla II. Nyní nám prší Boží milost do stanu, ale noemovskou potopu jsme zažehnali.

 

 

Zeď návštěv, která byla připravena pro vzkazy účastníků je již po jednom dni zcela plná, ale pravidelně ji čistíme.

Signály point je maximálně využíván. Počítače s wifi připojením jsou neustále obsazeny mladými, kteří touží sdílet své zážitky s okolním světem. Zásuvky jsou hodně využívány pro dobití všech druhů telefonů.

Vzrostl také počet lidí, kteří se nově zaregistrovali, nebo se nechali autorizovat.

Speciální Krakovská edice triček  je velmi žádaná a zásoby se postupně tenčí, stejně jako mnoho dalších věcí, jako jsou například placky, brýle, knížky, CD kapely SBM, která doprovází český národní program.

Jsme tu pro vás každý den od rána do večera s výjimkou hlavního programu, neboť i my se budeme chtít setkat se Svatým otcem.
Neváhej a přijď,  těšíme se na Tebe!

 

 

Text: Osazenstvo stánku signály.cz v Krakově
Foto: Clovek a vira