Milí uživatelé signály.cz!

Vstupujeme do #advent a do nového liturgického roku a připravili jsme pro vás speciální program.

Redakční blog Duchovní inspirace

Kromě Slova na den bude denně vycházet na tomto blogu krátký text - od papeže Františka, některého z biskupů, svatých nebo zajímavých osobností - společně s tématem k zamyšlení. Za zpracování a shromáždění textů mnohokrát děkujeme Romanovi Kubínovi, biskupskému delegátovi pro pastoraci v brněnské diecézi!

Redakční blog Ze života

Nejen o modlitbě (i když hodně) je předvánoční čas. Na tomto blogu najdete spíše světskou stránku adventu. Hledáte neotřelý vánoční recept? Nápad na program pro partnera, rodinu, partu? Jak vyzdobit stromeček? Jaké různé tradice máme? Budeme rádi, když i vy sami přispějete - tipy můžete posílat na [email protected] nebo do pošty Jordanně.

Zvláštní zaměření na advent budou mít samozřejmě i další blogy - Liturgie týdne již z podstaty a také Z křesťanského světa.

Akce a události

I přes shon a spoustu práce můžeme mít čas se vzájemně setkávat. Budeme rádi, když nám pomůžete naplnit svými pozvánkami rubriku Akce. Události lze pohodlně překlápět i z Facebooku. Určitě je doprovoďte hashtagem #advent. Naši schvalovači akcí jsou připraveni!

Co se mnou, co s církví?

Připravujeme celostátní Forum mládeže s biskupy a až do konce adventu, 24. prosince, sbíráme vaše nápady, jak vylepšit/povzbudit/inovovat/oživit naše společenství církve. Zapojte se do debaty ve společenství Signály na foru!

 

Jak napsal ředitel rádia Proglas Mons. Martin Holík: "Vánoční radost je první a možná i poslední čistou radostí světa. Neztrácejme ji."

Realizační tým signály.cz vám přeje radostně prožitý #advent!