„Církev má mnoho co říci mladým lidem a mladí lidé mají mnoho co říci církvi“ (sv. Jan Pavel II., Chistifideles laici 46), tak zní motto Fóra mládeže 2016. Cílem fóra je umožnit mladým, aby se setkali se svými biskupy a přímo řešili situaci v diecézi.

Akce má dvě úrovně - diecézní, ta právě probíhá, a celostátní, která bude konat 23. – 26. 2. 2017 v Olomouci. Více informací najdete na webu CSM Olomouc. Letošní téma fór je evangelizace. 

Zapojte se se signály.cz! 

Jako samostatná křesťanská internetová platforma se i signály.cz zapojí do celostátního fóra a budou zastupovat právě vás, své přátele, příznivce a uživatele. 

  • Co byste rádi zlepšili v církvi? V diecézi?
  • Máte nápad na zajímavý projekt?
  • O čem by biskupové měli vědět? 
  • Mělo by se něco dělat jinak? 
  • Chtěli byste něco vzkázat České biskupské konferenci?

Všechny vaše náměty budou vítány! 

Podněty, nápady, otázky i konstruktivní kritiku všeho zaměření vkládejte do společenství signály na fóru. Sběr potrvá od teď do Štědrého dne (24. 12. 2016). Redkace pak všechny podněty zpracuje a předá otcům biskupům. Závěry z fóra a reakce na konkrétní podání zveřejníme samořejmě i zde.

V rámci realizačního týmu signálů má fórum na starosti jordanna. V případě jakýchkoli dotazů se můžete obrátit i přímo na ni. Pokud například nejste uživateli signálů.cz nebo chcete podat návrh anonymně, můžete psát také na [email protected]

 

Biskupové i realizační tým se na vás těší! 

 

 

(Zdroj obrázku: Wikimedia Commons)