Signály.cz budou své uživatele zastupovat na celostátním Foru mládeže příští rok na jaře. Forum mládeže je pracovní setkání biskupů a vedoucích (a členů) kolektivů, diecézních center, sdružení a dalších, kde společně debatují nad aktuálními problémy a výzvami církve (více o samotném Foru najdete na webu CSM Olomouc).

Jak se zapojit?

Do speciálního společenství signály na fóru jsme vložili několik zahajovacích otázek do diskuze. Velmi rádi budeme znát váš názor na ně a vaše zkušenosti a samozřejmě i vaše vlastní tipy na to, co by se na foru mělo probírat. Prosíme, nevkládejte své tipy do komentářů pod tento článek - nemůžeme zaručit, že je nakonec najdeme. Navíc, pokud je vložíte do fóra, budou se k nim moci lépe vyjádřit i ostatní. Děkujeme!

Všechny vaše náměty budou vítány! 

Debata na signály.cz potrvá do Štědrého dne (24. 12. 2016). Redkace pak všechny podněty zpracuje a předá otcům biskupům. Závěry z fóra a reakce na konkrétní podání zveřejníme samořejmě i zde.

V rámci realizačního týmu signálů má fórum na starosti jordanna. V případě jakýchkoli dotazů se můžete obrátit i přímo na ni. Pokud například nejste uživateli signálů.cz nebo chcete podat návrh anonymně, můžete psát také na [email protected]