UNITED pro nejmenší

Organizátoři festivalu UNITED chystají letos již potřetí zvláštní program pro nejmenší návštěvníky. Dětská scéna bude probíhat v pátek a v sobotu, přičemž programy obou dnů na sebe nenavazují a je možné se kdykoliv připojit. Otevřena je dětem ve věku od 5 do 10 let. Pro ty jsou připraveny dvě divadelní představení, výtvarné a taneční workshopy, dětské atrakce a sportovní aktivity. Rodiče mohou být spolu s dětmi po celou dobu jejich programu.

Stejně jako v minulých letech budou mít děti vlastní kapelu Brouci. Skupinu tvoří zkušení muzikanti a děti dostanou možnost společně vystoupit na pouliční scéně před návštěvníky.

Kdo vyhrál vstupenku? 

Tým Signálů vyhlásil soutěž o dvě vstupenky na celou dobu festivalu. V nejkratším čase odpověděli soutěžní otázky Tomáš Mackovík a Anna Konečná. Gratulujeme a děkujeme všem zúčastněným! 

Co je to UNITED?

UNITED je křesťanský open-air festival. Jeho multižánrovost se projevuje ve škále zastoupených hudebních stylů a spektru dalšího programu. Ten zahrnuje semináře, workshopy, službu modliteb a duchovního poradenství, divadlo, film, dětskou scénu a sporty. V loňském roce akci navštívilo na 4 500 účastníků. Festival se uskuteční od čtvrtka 23. 8. do soboty 25. 8. 2018 ve Vsetíně.

Aktuality a další informace jsou k dispozici na internetových stránkách www.festivalunited.cz i zde na signaly.cz/festivalunited. Na webu je také archiv materiálů a nahrávek z předchozích ročníků.

Ilustrační obrázek. Pixabay/Free-Photos, CC0 Creative Commons