Přípravy na Celostátní setkání animátorů 2019, které proběhne v Chotěboři od úterka 13. 8. do neděle 18. 8., vrcholí. Organizátoři této události, kde se setkají mladí z celé České republiky, zvou na setkání každého ve věku 16 - 24 let, kdo touží blíže poznat Boha, sebe, druhé, rozvinout své dary a stávat se darem pro druhé. 

Zdroj: https://pixabay.com/cs/

Každý účastník je zván na cestu s Janem za Ježíšem, kterou se během setkání bude procházet. Učedník Jan je blízký mladým, protože sám byl mladý, když se rozhodl pro Krista. Jan byl tím z učedníků, který byl u všech důležitých momentů v Ježíšově životě. Setkání animátorů bude příležitostí jít spolu s ním cestou za Kristem! 

Účastníci se mohou těšit na duchovní témata, čas s Bohem, čas s přáteli, sport, zábavu, kreativní činnosti... Čeká je šest dní plných inspirace, povzbuzení, zážitků, nových poznatků a zkušeností, které budou následně moci využít v životě, ve službě druhým… 

Každý z účastníků si může vybrat dvě z osmi „laboratoří“ - dílen, ve kterých se bude rozvíjet. Nabízené dílny jsou: společenství, média, grafika & vizuál, modlitba, evangelizace, hudba, selfmanagement a komunikace.

Přihlašování je stále otevřeno. 

Více informací naleznete na stránkách setkání:

https://csa2019.signaly.cz/

https://www.facebook.com/setkanianimatoru/