www.goodways.cz

Neznáme člověka, který by neměl chuť poznávat nové věci, nové krajiny, nové mravy, prostě poznat něco víc než jen tu svou rodnou vísku ať už je jakkoliv velká a krásná. Také jsme toho názoru, že se každý ve svém životě někdy zamyslel nad tím, jak se má úžasně a jak jsou na tomto světě, v tomto státě, v tomto městě jiní lidé, kteří se nemají tak dobře jako my. Co s tím ale? Myšlenku vystřídala jiná myšlenka a to bylo všechno.

Organizátoři se rozhodli vytvořit projekt, který nabídne lidem cestovat a poznávat nové místa naší krásné domoviny a přitom vystoupit ze své komfortní zóny, ze svého ochranného obalu, plnit bláznivé výzvy a přitom se také podívat na svět i očima jiných lidí. Očima lidí, kteří nemají takové možnosti jako oni.

Co to je GOODWAYS?

Nízkonákladový závod po městech v ČR. Během závodu účastníci plní výzvy (úkoly), které je jednak nutí k vystoupení ze své komfortní zóny, a také k zaměření se na potřeby druhých více než na ty své. Závod vychází z křesťanství a jeho hodnot, ale je otevřen všem - účastníci nemusí být praktikující věřící, ale některé úkoly s křesťanstvím souvisí.

13 MĚST - 8 DNÍ - 30 VÝZEV - NEKONEČNO ZÁŽITKŮ 

Sleduj každý den reportáže na našem facebooku a instagramu. 

Autor: Albín Augustín Balát
Pořadatelem akce je Sdružení Petrov, z.s.